Termeni si conditii

Definitii
Vanzator – ALMOST FAMOUS SRL, persoana juridica de nationalitate romana, avand codul unic de inregistrare 39959820, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J40/14302/2018, telefon 0759 427 199, email office@mystraw.ro.
Cumparator – poate fi orice persoana, fizica sau juridica, care efectueaza o Comanda.
Client – poate fi orice persoana fizica in varsta de minimum 16 ani sau persoana juridica, care are sau obtine acces la continut, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre ALMOST FAMOUS SRL (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare existent intre ALMOST FAMOUS SRL si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui Cont.
Utilizator – orice persoana fizica in varsta de minimum 16 ani sau persoana juridica inregistrata pe Site, care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii Generale.
Cont – sectiunea din site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Client/Cumparator si istoricul Cumparatorului in Site (Comenzi, facturi etc). Utilizatorul este responsabil si se va asigura ca toate informatiile introduse la crearea Contului sunt corecte, complete si actualizate
Favorite – sectiune din Cont care permite Cumparatorului / Utilizatorului sa isi creeze liste cu produsei pe care doreste sa le urmareasca in vederea unei eventuale achizitii folosindu-se de serviciul oferit de catre vanzator de urmarire a Bunurilor si Serviciilor prin primirea de Comunicari Comerciale din partea acestuia.
Site – magazinul online gazduit la adresa web mystraw.ro si subdomeniile acestuia.
Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona Bunuri si Servicii de pe Site.
Bunuri/Produse/Servicii – orice produs sau serviciu, listat pe site, inclusiv produsele mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului ca urmare a Contractului incheiat.
Campanie – actiunea de a expune in scop comercial, un numar finit de Bunuri si/sau Servicii avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre Vanzator.
Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului.
Continut
• toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
• continutul oricarui e-mail trimis Cumparatorilor de catre Vanzator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
• informatii legate de produsele si/sau tarifele practicate de Vanzator intr-o anumita perioada;
• date referitoare la Vanzator
Cosul meu – sectiune din Cont care permite Cumparatorului/Utilizatorului sa adauge produse pe care doreste sa le achizitioneze la momentul adaugarii sau la un moment ulterior;
Comunicari Comerciale – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, orice tip de mesaj trimis (cum ar fi: e-mail, SMS, telefonic etc) continand informatii generale si tematice, informatii cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care le-ati achizitionat, informatii cu privire la oferte sau promotii, informatii referitoare la produse adaugate in sectiunea “Cosul meu” sau sectiunea ”Favorite” precum si alte comunicari comerciale.
Tranzactie – incasarea sau rambursarea unei sume rezultate din vanzarea unui produs de catre My Straw, Cumparatorului
Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile produselor asa cum sunt precizate in descrierea acestora.
Documente contractuale
1.1. Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.
1.2. Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de expediere a Comenzii.
1.3. Termenii si conditiile, precum si informatiile puse la dispozitie de catre Vanzator pe Site vor sta la baza Contractului.

Politica de vanzare Online
2.1. Accesul in vederea efectuarii unei Comenzii ii este permis oricarui Client/Cumparator.
Pentru motive justificate, ALMOST FAMOUS SRL isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Clientului/ Cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Clientului/Cumparatorului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel ALMOST FAMOUS SRL. In oricare dintre aceste cazuri, Clientul/Cumparatorul se poate adresa echipei My Straw la office@mystraw.ro, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor susmentionate.
2.2. Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta sau prin adresele mentionate la sectiunea “Contact” de pe Site. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.
2.3. ALMOST FAMOUS SRL poate publica pe Site informatii despre produse si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt partener al ALMOST FAMOUS SRL, intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.
2.4. Toate tarifele aferente produselor prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON).
2.5. In cazul platilor online, Vanzatorul nu este/nu poate fi tinut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumparator, incluzand, dar nelimitandu-se la, comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON.
Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Cumparatorul.
2.6. Toate informatiile folosite pentru descrierea produselor disponibile pe Site (imagini statice/dinamice/prezentari grafice sau video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.
2.7. ALMOST FAMOUS SRL depune eforturi pentru mentinerea corectitudinii informatiilor expuse pe site. Cu toate acestea, avand in vedere posibile erori cu privire la aceste informatii, ALMOST FAMOUS SRL precizeaza ca imaginea produselor are caracter informativ, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, urmare a modificarii caracteristicilor sau a design-ului, fara notificare prealabila, de catre producatori. Unele caracteristici sau pretul produselor prezentate pe SITE, pot fi modificate de catre ALMOST FAMOUS SRL fara preaviz sau pot contine erori de operare.
De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, uneori descrierile produselor pot fi incomplete, insa ALMOST FAMOUS SRL va depune diligenta de
a prezenta informatiile cele mai relevante.
2.8. Promotiile si ofertele prezente pe site sunt valabile in limita stocului disponibil. Site-ul poate contine si link-uri catre alte site-uri. ALMOST FAMOUS SRL nu este responsabila de politica de confidentialitate practicata de acestea si nici de alte informatii mentionate pe aceste site-uri.

Cesionarea si subcontractarea
3.1. Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru Servicii ce tin de onorarea Comenzii, cu informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale.


Dreptul la proprietate intelectuala si industriala

4.1. Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pesSite, sunt proprietatea exclusiva a ALMOST FAMOUS SRL, acesteia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare sau publicare).
4.2. Clientului/Cumparatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea, alterarea, utilizarea, includerea oricarui Continut in orice alt context decat cel original intentionat ALMOST FAMOUS SRL, includerea oricarui Continut in afara Site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al ALMOST FAMOUS SRL asupra Continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, decat cu acordul scris expres al ALMOST FAMOUS SRL
4.3. Orice Continut la care Clientul/Cumparatorul are acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta Termenilor si Conditiilor.
4.4. Clientul/Cumparatorul poate copia, transfera si/sau utiliza Continut numai in scopuri personale sau non-comerciale si numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederile Termenilor si Conditiilor.
4.5. In cazul in care ALMOST FAMOUS SRL confera Clientului/Cumparatorului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Clientul/Cumparatorul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui continut definit in acord, numai pe perioada existentei acestuia pe site sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor agreate.
4.6. Niciun continut transmis catre Client sau Cumparator, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea  SC ALMOST FAMOUS SRL
4.7. Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin Termeni si Conditii sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

Comanda
5.1. Clientul/Cumparatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea produselor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un produs este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui Bun/Serviciu in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a produsului.
5.2. Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.
5.3. Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil si agreat de Vanzator, in orice situatie in care acets aspect se impune. 
5.4. Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:
• neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;
• invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de ALMOST FAMOUS SRL, in cazul platii online;
• datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte;
5.5. Cumparatorul are dreptul de a se retrage din Contract, respectiv de a returna un produs în termen de 14 zile calendaristice de la data la care ati intrat in posesia fizica a produsului comandat, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decat cele de livrare.
5.6. Dat fiind caracterul personal al produselor My Straw, precum si din motive de sanatate si igiena, produsele My Straw desigilate si/sau folosite, nu mai pot fi returnate.
5.7. In cazul in care Cumparatorul decide sa se retraga din Contract, si nu se afla in situatia expusa la art. 5.6., acesta va putea completa online formularul de retur de pe site.
5.8. In cazul in care Clientul/Cumparatorul solicita retragerea din Contract in cadrul termenului legal de retragere din contract, trebuie sa returneze si eventualele cadouri care au insotit produsul respectiv. In cazul in care Comanda este achitata, Vanzatorul va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii Vanzatorului de catre Cumparator asupra deciziei sale de retragere din Contract. Suma va fi returnata astfel:
• pentru Comenzile achitate cu card online -> prin restituire in contul din care a fost efectuata plata
• pentru Comenzile achitate cu Ordin de plata sau ramburs -> prin virament bancar
5.9. Vanzatorul va putea amana rambursarea sumei pana la primirea produselor vandute, in cazul in care nu s-a oferit sa recupereze el insusi produsele
5.10. In cazul in care un produs comandat de catre Cumparator, nu poate fi livrat de catre Vanzator, acesta din urma va informa Clientul/Cumparatorul asupra acestui fapt si va returna in contul Cumparatorului contravaloarea produsi, in termen de maxim 7 (sapte) zile de la data la care Vanzatorul a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Cumparatorul si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere a Contractului.
5.11 Informații cu privire la caracteristicile produsului sunt disponibile pe paginile produselor de pe Site-ul nostru. Din punct de vedere legal, conținutul Site-ului nu reprezinta o propunere pentru un contract de cumpărare, ci o prezentare a ofertelor noastre. Prin urmare, dacă plasați comanda prin intermediul Site-ului nostru, comanda dvs. constituie o ofertă de cumpărare a unui produs listat pe acest Site. Comanda dvs. este urmata de acceptarea noastra, conform celor descrise în continuare.
• Comanda poate fi plasată numai prin intermediul Site-ului nostru. Pentru a face acest lucru, veti parcurge un proces simplu, la sfarșitul caruia veti confirma comanda apasand butonul „finalizeaza comanda”. Butonul va indica în mod clar ca plasarea comenzii implică obligatia dvs. de plata. Inainte de confirmarea comenzii, sunteti intotdeauna informat cu privire la prețul total care trebuie platit si veti avea întotdeauna posibilitatea de a verifica si eventual de a corecta comanda.
• Dupa plasarea unei comenzi, veți primi un e-mail prin care confirmam primirea si înregistrarea comenzii dvs. („Primire Comanda / Confirmare”). Acest lucru nu inseamnă ca aceasta comanda a fost acceptata. Astfel cum a fost stabilit mai sus, comanda dvs. constituie o oferta de cumparare efectuata de dvs. a unui produs listat pe Site-ul nostru. Toate comenzile sunt supuse acceptării de catre noi. Contractul dintre dvs. și noi va fi format numai dupa acceptarea de catre noi a comenzii dvs. Contractul se va referi doar la acele produse pentru care am acceptat comanda plasată de catre dvs, urmand a va transmite o confirmare de acceptare a comenzii printr-un e-mail prin care va informam ca produsul a fost expediat („Confirmarea Expedierii”). In cazul in care nu putem onora un contract din cauza stocului insuficient de produse, eroare tehnica ori neconformitati constatate in momentul procesului de expediere, va vom informa cu privire la aceasta situatie si vom rambursa sumele platite de catre Dvs. pentru aceste produse, daca este cazul, in conformitate cu dispozitiile de rambursare din sectiunea referitoare la drepturile dvs. statutare de retragere prevazute în aceste Conditii de Furnizare, in decurs de cel mult 7 zile de la data la care ne-ati comunicat decizia Dvs. de terminare a contractului.

Confidentialitate
6.1. ALMOST FAMOUS SRL va pastra confidentialitatea informatiilor de orice natura pe care Clientul/Cumparatorul le dezvaluie. Dezvaluirea informatiilor furnizate se va putea face doar in conditiile mentionate in Termeni si Conditii.
6.2. Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator/Client cu privire la Comanda/Contract fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului.
6.3. Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, Clientul/Cumparatorul ofera Vanzatorului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Clientul/Cumparatorul este, de asemenea, de acord ca Vanzatorul sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste informatii, idei, concepte, know-how-uri sau tehnici transmise prin intermediul Site-ului.   ALMOST FAMOUS SRL nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.

Comunicari Comerciale
7.1. Cumparatorul/Utilizatorul isi poate modifica in orice moment optiunea cu privire la acordul dat Vanzatorului pentru Comunicarile Comerciale continand informatii generale si tematice inclusiv informatii cu privire la oferte sau promotii,  in orice moment, prin contactarea  Vanzatorului la adresa office@mystraw.ro
7.2. Renuntarea la primirea Comunicarilor Comerciale nu implica renuntarea la acceptul dat pentru Termeni si conditii.
7.3. Prin adaugarea de produse in sectiunea:
“Cosul meu”, Vanzatorul va putea transmite Cumparatorului/Utilizatorului Comunicari Comerciale cu privire:
•    la modificarea pretului produselor adaugate in sectiunea “Cosul meu”,
•    la recomandari de produse similare cu cele adaugate in sectiunea “Cosul meu”
•    la existenta produselor in sectiunea “Cosul meu” si
•    disponibilitate stoc produse
“Favorite”, Vanzatorul va transmite Cumparatorului/Utilizatorului Comunicari Comerciale cu privire la:
•     modificarea pretului produselor adaugate in sectiunea “Favorite”,
•    la recomandari de produse similare cu cele adaugate in sectiunea “Favorite”
•    disponibilitate stoc produse
7.4. In urma achizitionarii unui produs, Vanzatorul va putea transmite Cumparatorului/Utilizatorului Comunicari Comerciale cu privire la:
•    sugestii de produse recomandate a fi utilizate impreuna cu produsul achizitionat
7.5. Clientul/Utilizatorul se poate dezabona, in orice moment, de la Comunicarile Comerciale mentionate mai sus prin contactarea Vanzatorului in acest sens la adresa office@mystraw.ro. De asemenea, pentru imbunatatirea ofertei de produse si a experientei de cumparare, Vanzatorul poate folosi datele Clientului/Utilizatorului/Cumparatorului, pentru efectuarea de cercetari de piata si sondaje de opinie. Informatiile obtinute in urma acestor cercetarii de piata si al sondajelor de opinie nu vor fi utilizate in scopuri publicitare, ci doar in cele mentionate mai sus. Raspunsurile Clientilor/Cumparatorilor la cercetarile de piata si sondajele de opinie nu vor fi asociate cu identitatea acestora, transmise catre terți și nici nu vor fi publicate. Clientul/Cumparatorul va putea obiecta la utilizarea datelor in scopuri de cercetare de piata si sondaje de opinie in orice moment, prin contactarea Vanzatorului la adresa office@mystraw.ro

Facturare – Plata
8.1. Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru produsele livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.
8.2. Pentru o corecta comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din Contul sau si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei Comenzi, existente in Cont.
8.3. Prin trimiterea Comenzii, Cumparatorul isi exprima acordul sa primeasca facturile in format electronic, fie prin adaugarea acestora de catre ALMOST FAMOUS SRL in Contul sau, fie prin intermediul postei electronice, la adresa de e-mail comunicata
8.4. Datele cardului de plata ale Clientului/ Utilizatorului/ Cumparatorului nu vor fi accesibile ALMOST FAMOUS SRL si nici nu vor fi stocate de catre ALMOST FAMOUS SRL.
8.5. In anumite cazuri, pentru mentinerea securitatii Tranzactiilor, la inregistrarea Comenzii, Cumparatorului i se va solicita sa autorizeze plata prin reintroducerea parolei aferente Contului sau utilizarea amprentei digitale in cazul terminalelor mobile care au aceasta facilitate.
8.6. Pentru motive de securitate a Tranzactiilor, Clientul/ Utilizatorul/ Cumparatorul este sfatuit sa nu ramana logat pe Site si sa nu seteze optiunea de logare automata pe dispozitivele mobile. Divulgarea parolei de acces in cont nu este permisa si se recomanda folosirea unei parole cu caracter puternic de securitate (de ex.: sa contina cel putin opt caractere, incluzand litere mari, litere mici, cifre si caractere speciale).
8.7. Clientul/ Utilizatorul/ Cumparatorul poate introduce datele mai multor carduri de plata pe care le detine.
Livrarea bunurilor
9.1. Vanzatorul se obliga sa livreze produsele in sistem de curierat door-to-door catre Cumparator, in baza unei taxe de transport.
9.2. In functie de optiunea Clientului, Vanzatorul va permite ridicarea personala de catre Client a produselor, de la sediul social sau dintr-o locatie agreata de Client si Vanzator, conform unei programari realizate si confirmate telefonic sau prin e-mail.
9.3. Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.
9.4. Vanzatorul va efectua livrarea produselor numai pe teritoriul Romaniei.

Transferul proprietatii bunurilor
10.1. Proprietatea asupra Bunurilor va fi transferata la livrare, ulterior efectuarii platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in Comanda.

Raspundere
11.1. Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea produselor dupa livrare si in special pentru pierderea acestora.
11.2. Prin crearea si utilizarea Contului, Clientul / Utilizatorul/ Cumparatorul isi asuma raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor de Cont (user si parola) si pentru gestionarea accesarii Contului, si, in masura permisa de legislatia in vigoare, este responsabil de activitatea derulata prin intermediul Contului sau.
11.3. Prin crearea Contului si/sau utilizarea Continutului si/sau plasarea Comenzilor, Clientul / Utilizatorul/ Cumparatorul accepta in mod expres si fara echivoc Termenii si conditiile Site-ului in ultima versiune actualizata care este comunicata in cadrul Site-ului, existenta la data crearii Contului si/sau utilizarii continutului si/sau la data plasarii Comenzii.
11.4. Ulterior crearii Contului utilizarea Continutului echivaleaza cu acceptarea modificarilor intervenite asupra Termenilor si Conditiilor Site-ului si/sau a versiunilor actualizate ale Termenilor si Conditiilor Site-ului.
11.5. Termenii si Conditiile Site-ului pot fi modificati oricand de catre ALMOST FAMOUS SRL., acestia fiind opozabili Clientilor/ Utilizatorilor/ Cumparatorilor de la data afisarii in Site. Acceptarea Termenilor si Conditiilor Site-ului se confirma prin bifarea checkboxului corespunzator din Site si/sau prin trimiterea Comenzii si/sau prin efectuarea unei plati online.

Prelucrarea datelor cu caracter personal
12.1. Va rugam parcurgeti Politica de Confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.

Fololsirea Cookie-Urilor
13.1. Va rugam parcurgeti Politica de Cookies.

Forta majora
14.1. Niciuna din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.
14.2.  Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a Contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

Legea aplicabila – Jurisdictia
15.1. Prezentul Contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre ALMOST FAMOUS SRL si Clienti / Cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Municipiul Bucuresti.